You are currently not signed in.

Please sign in or register.

Forums Suggestion Box FXStat as a broker...
Votes: +2
Status: Rejected

FXStat as a broker...

Page: 1
Dec 03, 2011 12:47 pm
#1
megrawab Hostedslavebeta

Posts: 332
Member since: 16/08/2011

Hello everyone! This is not a suggestion but a question. I just don't find any fit section for this that's why I've been suggesting an FXStat section for a long time. 

 

With lots of brokers starting to offer automated trading, PAMM, and copying, do you think FXStat should decide to become a broker? 

[grin]

 

(Mods, you can transfer this thread on other section where it is more fitted)

I am a hosted slave beta.

Dec 03, 2011 12:57 pm
ironical User

Posts: 734
Member since: 22/04/2011

I think it will fit into general section. And about the question......... I think fxsat will continue to partner with other brokers and it will keep its focus on making autotrading services better.

The good or ill of a man lies within his own will. – Epictetus

Dec 03, 2011 01:24 pm
fxstat Admin

Posts: 447
Member since: 30/03/2010

Megrawab,

Thank you for your suggestion. However, FxStat has no intention to become a broker. We are a service providers tO brokers and being a broker will couse conflict of interest in this regard.

Thank you The FxStat team

FxStat, Power to traders www.FxStat.com

Page: 1