You are currently not signed in.

Please sign in or register.

[see attached] Which password do I use for FXstatBridge login...

Page: 1
Sep 09, 2020 02:33 pm
#1
7127148 User

Posts: 3
Member since: 17/03/2012

Hello,
I'm attempting to use the "FXstat Bridge".
[see attached] Screenshot requesting password.
I have tried FXstat login password, MT4 master password, MT4 investor password, all with no success.
Please assist.
 
 
Thank you. Richard 612.417.1252

Thank you. Richard 612.417.1252

Want to buy me a Coffee ?? https://donorbox.org/coffee-4.html

Attachements:





Sep 11, 2020 01:41 pm
7127148 User

Posts: 3
Member since: 17/03/2012

Anyone... Here... To... Help... ??

Thank you. Richard 612.417.1252

Want to buy me a Coffee ?? https://donorbox.org/coffee-4.html

Sep 14, 2020 06:05 pm
eorlov Admin

Posts: 1
Member since: 10/03/2015

Originally posted by 7127148
Anyone... Here... To... Help... ??  


  Hi, could you try to connect again? In general you should use "Bridge Login" and password which you use to login to FxStat.

Sep 15, 2020 03:21 am
7127148 User

Posts: 3
Member since: 17/03/2012

Originally posted by eorlov
  Originally posted by 7127148 Anyone... Here... To... Help... ??     Hi, could you try to connect again? In general you should use "Bridge Login" and password which you use to login to FxStat.  

 

 

Hello, Thank you for your replay. Understood and unfortunately those credentials are not working :(( Please assist.



Thank you. Richard 612.417.1252

Want to buy me a Coffee ?? https://donorbox.org/coffee-4.html

Page: 1